Irriterad tinina!

Jag hatar dig din lilla ****l! Jag bryr mig för att hon är min vän! Absolut inte för att jag är avis! Blir hellre ihop med skolans fulaste kille! Jag HATAR dig! Usch, jag vill inte ha något med dig o göra! HA ett helvetes bra liv och jag hoppas jag aldrig ser dig någon mer gång!

Hoj Hoj korvmoj!

Vet inte alls var det där kom ifrån XD Idag har varit en hopplös dag. Jag har mått dåligt och allt hela dagen, så har jag inte kunnat gå upp i tid på hela veckan! Tur att man har sovmorgon imorgon och att man har lång helg. Idag var jag  med alice och vi nördade oss med the sims och sockerkaka.

På valborg så ska jag  nog bara gå ner till fotbollsplan och titta på brasan med alice och signe. Det ska bli kul haha. Dom ska grilla korv o sånt, så ska dom ha ponnyridning tror jag :D Haha, hästen kommer ju inte orka mig ^^

Hejhej!

Var på sydpolen idag somsagt. Det var skit kul! haha, xD. Först doppade vi oss i det kalla klor vattnet och hoppades på att mina ögonbryn inte skulle sköljas av(för jag har inga förtillfället xD) , men det gjorde dom inte. Sen åkte jag och Elin rutschelkanan om o om igen! Sen mutade jag min lillesyrra på glass ifall hon åkte, Och hon åkte den lilla så jag trodde inte att det skulle bli ett problem, men det vart det, hon småböla lite halvt. Men det gick ju över! Sen åkte jag och Elin tillsammans den stora, och jag var längst fram, så när vi i slutet där vattnet som ska stanna farten så åkte vart det en sån kraft att bikini överdelen åkte över tuttarna, så jag visade ju pattarna inför ett fåtal människor, så fick jag typ string xD Men det bjuder jag på! Sen efter vi badat så gick vi ner på stan, där var vi i den där lekparken, haha det var skit kul. För det var bara bebisar där :') Sen så kröp jag igenom det där tåget, och vet ni? Jag klarade det! Har inte kunnat det på fem år! HA HA! Nu ska jag göra något annat, hejdå!

Tintina ska bli

en sån person som inte har förhållanden! nej jag skoja. Men nästa gång jag blir ihop med någon så ska det vara med någon som inte är korkad, inte är smart, och en som kommit in i puberteten! Det är inte kul att titta på en hårlös kille som inte har breda axlar! Haha xD

Sol vind och vatten!

Gud! JAg vill bada snart! Ska bada imorgon, men jag vill bada på en strand med stekande sol! Lyssnar just nu på Do you wanna be my fjortisboy, snacka om att den suger -.- men den är rolig att lyssna på xD

Godmorgon!

eller jag har ju faktiskt spelat sims hela morgonen :D idag ska jag prova bikinis och följa signe till bussen och sen va med alice. Det verkar bli varmt idag ellerhur? Aja, vill informera att min lille syrra tältade inatt med sina kompisar, dom verkade ha kul :) mensessendå!

Mitt mål!

Köpa Betty Boop/Boom dont remember och gå på Nickelback konsert! Allvarligt, dom är bra och stringisarna är bara för snygga! Och asså shit vad jag uppdaterar idag :D


Jag ska bli en..

stalker! Allvarligt, ska fan bli en! Då blir jag säkert känd ;) XD

Visste ni en sak?

På söndag ska jag bada! Med Elin till och med! Ska bada, åka ruschelkana, hoppa! Fyfan vad kul vi kommer ha! Haha, xD. Fast till lunch hoppas jag att jag får kebab istället för hamburgare :s

Lyssnar just nu på Katy Perrys gamla musik från 2001, fast du presenterades hon som Katy Hudson efter som att hon heter Katherin Hudson, ja nu vet inte jag om jag stavade rätt på Katherin, men aja. Det är VÄLDIGT annorlunda musik jämnfört med "I kissed a girl" och "hot n' cold". Hon kanske inte vart så känd genom sin gamla musik xD

Agility, djurplågeri?

Vissa påstår att agility är djurplågeri? Varför? Jag ser Agility mer som ett sett att få hunden att röra på sig.


NU!

Nu funkar det! Det vart ju ganska mig ju ;) Eller vad tycker ni?

Men vafan!

JAg förstår inte varför inte min blogg vill lyda mig! oavsett hur många gånger jag trycker på f5 så vill inte den nya designen komma upp, och det har gått en hel jävla natt! Kan någon, någon förklara detta till mig?!

Så här ska den se ut, men det kanske kommer


Så! igen..

Nu är min blogg nästan så som jag vill ha den. Det är typ bara headern jag vill ändra på. Men det är bara att trycka på f5 tills ni ser en rosa bakgrund :D Nästan i den stilen ska mitt rum se ut snart , hihi! Just nu målar jag naglarna för er som vill veta och så tittar på the mumie-återkommsten! Gillar ettan  bäst, men aja, missade den för den var igår! Men ha en trevlig kväll och godnatt!

jag ändrade LITE till

Jag har skaffat någon gratis design från någon sida, det sämsta med den är att det inte går att ha en header, men jag får väl helt enkelt skaffa en stor bild i menyn, om nu ingen fattar hur man ska gör för att få in en header?

Ägg rinner!

Hej! Jag har provat på att ha ägg i håret och i ansiktet, det rinner i håret och det har stelnat i ansiktet! Hoppas det ger resultat!

SÅ!

Det är bara att trycka på f5!

Sorry, men jag har snott headern från google tills jag skaffat en egen! Men såhär går det när man lämnar ut bilder på google ;)

Min design!

Nu ska jag göra om min design!

Tina goes nykterist!..

..tills hon blir 18 iallfall.

Jag tänkte bara, jag har tycker cola, saft och såndana grejer är gott. Så varför dricka något som man får ont i huvudet av? Jag tänker vara en ansvarfull ungdom och sköta mina läxor och inte dricka! Fan vad jag äger!

Kallt! jag fryser

Sitter här och lyssnar på Moulin Rouge soundtracket! Killen är väldigt bra. Ska sova lite snart tror jag. Är helt trött! Hur mår alla andra då?

Ben and Jerrys=4 av 10 poäng

här säger man att man sk vara mer uppdaterad, men jag ber om ursäkt. Jag var i nynäs idag, jag kollade efter silvershampoo, men det var ju lite dyrt. Så har jag o Alice delat på en Ben and Jerrys- Half baked, för hon ville ha choklad glass med brownies och jag med vanilj och kakdeg, och half baked var ju bådeoch! Det var gott, men jag tyckte inte den direkt slår allt som vissa tycker! Man kan ju lika gärna köpa 1 liter glass för 15 kr och klicka i pepparkaks deg eller någon annan deg. Då sparar man ju ganska mycket, för 50 spenn för en 0,5liter glass är dyrt?! Eller vad tycker ni?

Nej, måste hålla mig mer uppdaterad.

jag försöker men orkar inte. men jag vill inte ta bort bloggen! Känner mig så irriterad, det går inte att ladda upp bilder. Det liksom inte finns där det borde finnas, ni vet den där grejen där man kan välja ifall man vill ha fet stil elr nått. Idag måste jag panta ihop lite pengar(typ 11 spenn) så jag får råd med en macka och jucie i elevcafet! Signe är matvärd imorgon, så jag ska var trevlig och komma tidigare. För jag vet hur tråkigt det är att vara värd i cafet när man inte är med pratglada. Mitt alarm står just nu på 08.45 så jag ändrar till 08.30. Sen går jag upp och klär på mig, borstar tänderna, sminkar mig, fixar håret, går! Hörde du signe! Du behöver inte vara ensam så länge! Mohahaha. Hare bra!

Jag äter glass.

Jag äter en isglass och läpparna fryser.

Jag säger: Alltså, mina läppar är iskalla så när jag suger av den här så hänger inte läpparna med!

Asgarv.Bajs

Hejhej!

Så var man hemma då. Var egentligen hemma igår klockan fyra, men jag orkade inte blogga då. Just nu sitter jag med färg i luggen, för den andra färgen började blekas bort. Vet inte hur länge den suttit i håret nu men ju längre desto bättre ;) Ska titta på tv nu och kanske titta runt  lite, hejdå!

Mobilbloggar

Hejhej! Jag saknar alla där hemma. Det är väl som det brukar här, det händer inte så mycket men imorgon drar vi till falun eller om det var ludvika? Just nu använder jag min fars mobil för jag har inte pengar på min. Smsar folk och läser ''bryta om''.

Nu drar jag eller snart

Ska gå ut och njuta av solen nu när den ändå finns, så ska jag mysa med min kanin medans

Hejdå! Jag kommer sakna ER!

Visste ni en sak?

Mitt hår ör typ mitt liv. Jag liksom köper hellre hårprodukter och saker till håret än kläder! Kläder får mamma köpa istället.

Juste..

..fan! glömde kaninen xD och kameran ;P Och byxor xDD

Packnings lista!

Vi ska vara där i 6 dagar!

5 tröjor
1 skjorta
1 tjocktröja
vantar
mössa
dunjacka
vanlig vårjacka
10 strumpor
10 trosor
bhar
bindor(utifallatt)
bok
data
smink
hårprodukter
kaffe
mp4
kollegeblock
penna

Vad mer behöver jag?

Titta jag har inte åkt än!

Jag vaknade för en stund sen. Och nu är jag påklädd och sminkad, behöver bara fixa håret nu. Det värsta med huset i dalarna är att det ffinns ingen el, avlopp/vattten, internet, civilisation! xD. Men det är ju tur att vi ska vara i Ludvika och gå runt och turista. Snart kommer pappa från arlanda med farfar, Chieha och lilla Alice. Det ska blir trevligt, för om har varit i Thailand i typ fyra månader. Hoppas dom har köpt något till mig!:D Vet ni en sak till!? Jag har hittat kamera sladden! Så nu kommer det lite mera kvalitet bilder istället för 1.3 megapixel webbkamera.



Resultatet av de smink jag använder varje dag.

Mitt smink jag använder varje dag.

Soligt idag

Idag var det väldigt varmt! Hoppas det är lika fint väder imorgon.

Var med Alice och Signe idag, lika kul som vanligt. Vi satt på våran hammock och löjlade oss, sen händde det inte så mycket. Har försökt ringa eddie men han är "upptagen". Nu ska jag försöka hjälpa min syrra med internetet och sen kanske börja på någon sorts saga xD

Det är blir väl nästan mitt sista inlägg till på söndag :/ Hinner nogmed något inlägg på morgonen imorgon, sen under veckan kanske jag låter signe ta över min blogg.. Hare så kul!

TinTin ska revoltera!

Tintin ska bli vegetarian och skaffa tuppkam! Neh, det där med vegetarian kommer jag inte klara, men jag har kunnat hålla mig borta från skin, djurbebisar, hundar/andra sådanna djur(Har aldrig ätit och kommer aldrig göra det heller) och äckliga fiskdjur väldigt länge, och det tycker jag är det viktiga. Vem äter bebisar? Och i Kambodja äter dom hundar och sånt!

Men tillbaka till håret. Signe är tvingad att hjälpa mig att raka av skiten imorgon. Har viljat skaffa tuppkam väldigt länge, för jullovet tillochmed! Så nu ska det äntligen bli av. Ska inte bli kal, utan jag kommer ta den storsta kammen jag kan hitta till rakapparaten, mohaha! Alla i skolan kommer bah: Vafan har du gjort me ditt hår!? Och killarna kommer väl dryga sig -.-


Dreads istället(var kan man köpa gummi snoddar?)


Lingonsparris?

Det var något konstigt ord jag kom på. Sitter här nu och äter en macka(dricker te). Och så tittar jag på nyheterna, så hejdå-

F5

Tryck på F5 om ni inte ser den nya designen.

Ny header pågång!

Jag har mixtrat lite med designen nu, som ni ser.  Nu är den lite mer MIG! Mohaha. Jag gillar drag queens så headern kommer gå i den inriktningen. Så ni kan ju gissa hur den kommer se ut.

Men tillbaka till verkligheten.. Ska dricka lite te snart, känner mig lite seg så. Liksom frös hela natten för jag hade tvättat min madrass så den var ju blöt, och jag hade drömt en mardröm så jag vågade knapp gå till garderoben och hämta en ny. Snart kommer farmor och hämtar kanin burarna, och lämnar ett par kartonger. För kaninerna ska med till Dalarna -.-

Hårförlägning jippi!

Funderar faktiskt på att skaffa hårförlägning, hehe. Det beror inte på att nästan alla börjar skaffa det utan att jag vill ha långt hår igen! Vem kan stoppa mig? Skiter i om det blir fult. Egentligen sist jag hade långt hår var i 5an, och då brydde jag inte alls om mitt hår, vem vet det kanske faktiskt ser bra ut. Kan skippa att spara till hörlurar och skor, för hur ofta lyssnar jag på musik och hur obekväma är inte klackar utan platå?

Välkommen hem igen

Hejhej! Jag har varit i nynäs idag somsagt. jag köpte två bhar, ett skärp och en foundation. Köpte en för 45 så var det rea på en nivea foundation på lindex! Fan asså. Jag åt glass! mjukglas. Gud vad glad jag vart, har bara ätit såna där daim och nougat glassar! Så åt jag en kebab, inget jag direkt ville ha, men mamma bjöd ju så vem bryr sig! Färgade luggen idag igen, hehe. Nu är hela luggen grön.

Nu ska jag dricka te hejdå!

IP OMG

Vet ni vad jag har hittat? Var ip adresserna är! haha precis under komentarerna! Har alltid trott att det är tider och datum.

Välkommen hem tintin!

kom precis hem från en ungdomsamling. Det var kul, vi tittade på The Freedom Writers. En så sorglig film, det är en sann historia liksom, jag har svårt för sånna, alltid sorgliga liksom. Men jag ska nog sova snart, hhar inget annat att göra.

+När jag kom hem idag insåg jag verkligen att mitt rum var SMUTSIGT! Godnatt.

God morgon då

Eller, jag vaknade för typ två timmar sen, MOHAHAH. Jag har sovmorgon idag, men det kanske ni redan vet. Jag ska bara skriva det här inlägget sen ska jag försöka påta min mössa, var tvungen at börja om -.-

Det är fint väder här hemma hos mig, det är bra. Då är det varmt. Intressant eller hur?

Godnatt snart då

varför är de flesta som komenterar anonyma? Jag är inget peddo som kommer spåra upp ert namn elr så ;) Neh, skoja. jag är faktiskt inget peddo, haha.

Nu sitter jag här i min myschiga lilla säng -,-Och imorgon kommer jag ha på mig mina leopard mönstrade byxorna jag sytt själv :D få se vad alla tycker om den haha. Men det var faktiskt en  lärare som berömde mig för byxorna, hon tyckte dom var grymma och ville att jag skulle sy ett par till henne xD haha.

Helgens planer:
Köpa nya bh-ar!

Påsklovets planer:
Åka Till Dalarna -.- och typ inget mer,... jo äta påskägg och bli klar med min mössa jag just har påbörjat.

morgondagens planer:
Gå till skolan, tur så har man sovmorgon. Sen ska jag städa mitt rum som jag har planerat hela veckan men som jag så snällt har avbokat. Så ska jag rensa garderoben, ska lägga undan det jag inte använder i en annan hylla.

Vad ska ni göra?

HEjhej

Sitter här och myser med godis! Eller det är syrrans godis. Idag var det torsdag och det betyder Låååång dag, men jag klarar mig. Jag har märkt att jag har fått ont i magen varje gång jag ätit lunch, och det har pågått under hela läsåret, undrar om det kanske är någon form av ätstörningar? Kanske det inte är, det började iallfall när jag var i thailand i somras(ifall någon är intresserad att informera mig). Just nu så flummar jag lite med Signe, vi planerar var vi ska bo i framtiden. Vi har kommit fram till att vi ska bo i Nynäs med utsikt över hamnen xD Eller kanske i centrum? :D Det får vi se hur det blir.  Familjen ska ju ändå flytta till thailand när dom har chansen.

RSS 2.0