Hoj hoj!

Jag har skaffat dreADS!

Thailand

Hehej! Har en data nu. E inne pa daimond och har inbte mi8n egna data, darav dom konstiga orden.

Det e varmt har och jag har blivit brunare! Var precis och shoppade! Kopte ett par leggins, bandana, kamera vaska och en sorts brada man har nar man badar.

Signe och Alice:

Vi hade bett grannen ge kaninerna mat, men dom verkar inte ha gjort nagot. Sa vi ska maila Mia om att lamna ut maten sa kan ni ge dom mat. Under tiden kan ni ge dom vatten och om ni orkar gras_maskrosblad. Sen kommer ni fa presenter som tack for hjalpen.

Ursakta for allt missforstand. Mvh Tina

Sticker på semester imorgon! losers!

MOHHAHA! imorgon sticker jag till thailand! Nanananananaaaaa! Jag är så nervös. Jag gillar inte att flyga. Det är inte det att det är läskigt, jag är inte flygrädd. Det är bara det att det är långtråååkigt. Man liksom sitter där i 12 timmar och glor. Jag kan heller inte somna på flygplan.

Men idag har jag också köpt lite saker till resan. ELler till mig själv.
 Jag har köpt hår wax(extra strong),
mörkare compact pudder(solbränna),
hårfärg(blonderingsmedel),
silvershampoo(ifall det blir gula fläckar),
en jättesuperdupelicius klänning och ett par skor för 700 spenn.
Alla hår och kroppsprodukter eller vad man ska kalla det betalade jag själv ddet andra mamma :) Jag ville ha ett par andra skor som faktiskt såg bra ut också som kostade 200 kr mindre, men mamma sa att brunt inte såg bra ut på mig. Aja, hon får skylla sig själv.

nu ska jag nog vara social med max och sen sova! Signe berättade nyss att hon kommer hit och säger hejdå klockan 8.00! så jag har ställt klockan på sju. Så godnatt alla gullungar! jag bloggar mer snart!

Egoinas riktiga namn är....

...? precis. Kommer hon någon gång avslöja det. Mysterie!

Skolavslutning imorgon!

Jag är så nervös! Jag är tvingad att gå i klackar också!

Just nu sitter jag i min säng hemma hos pappa, fast det är morsans vecka XD Men jag är här för att hinna med imorgon och att jag ska kunna få sovmorgon! Haha, börjar 13.00 ;)

Snart ska jag försöka noppa ögonbrynen så gott jag kan och sen ska jag nog dricka upp mitt tee och sedan sova!

Ha det så brA!

Kinky!

Här sitter jag och är osocial! jag förtjärnar lite smisk! ;) xD (inse att jag inte är seriös)

Jag vet inte alls hur jag ska ha mitt hår, ska klippa det snart! blöhh. Elin får vara med mig och välja i nån tidning.
Jag har tråkigt. Allvarligt? vad ska jag skriva om? jag har en stor blogg torka. Jag kommer nog KAnSKE blogga under tiden jag är i thailand. Fick pappa att betala mitt hår, sså jag stannar nog med honom. Så kan jag vara med Elin! Bada Bada Bada sola sola träna!

RSS 2.0