TJohoo!

Jag är trött och sliten. Jag hatar att det just är tjejer som får mens, föda och tuttar! Varför fick inte killarna det! Allt gör ont, man får mensvärk, föder man så gör det ont och nuddar man vid tuttarna så gör det ont. Men tillbaka till verkligheten, jag har börjat påta en mössa, har faktiskt kommit ganska långt. Gjorde med MÅNGA färger, eller en babyrosa och ett garn med olika svart/vit toner. Det ser ganska bra ut. Bara det att det rosa garnet tog slut igår -.- Ska hämta nytt sen men nu ska jag laga mat, är skit hungrig! Hare bra!

Hejhej

Måndag igen och jag har ont i huvudet idag, så jag ska inte vara framför datan. Syns Imorgon!

header sökes?

Är det någon vänlig själ som vill göra en header till mig? Jag är inte alls kreativ när jag gör det, jag är bara kreativ i huvudet, det kommer alltså inte ut liksom. Så är det någon som vill det?

Ursäkta mig..

.. men jag har inte orkat göra en header idag, men den kommer någongång. Men jag har tagit en massa bilder idag, eller det var inte jag utan Alice. Det var både bra o dåliga bilder. Sen efter det gick ut på en "promenad" med min kanin, jag tyckte det behövdes. För min kanin är så lat så det inte är sant. Han bara satt där och tvättade sig bland allt blåbärsris! Vilken konids.
Men vi kommer tillbaka till NU-tiden, jag har precis ätit. Åt typ kassler med en massa krydda och gräddfil. Jag är ju gräddfilen största fan! Det är samma sak med Red Bull, en gång trogen alltid trogen!

Den Blå Lagunen!

Alla Blå Lagunen lovers så är den filmen på tv 4 film klockan ett någonting!

Gomorron

Hej, jag har inte sovit bra inatt. Jag hade släckt ner den fasta datorn helt och det är ju den som lyser upp mitt rum när det är mörkt. Usch haha. Just nu sitter jag i min säng och har ont i nacken, men jag har Marabou Choklad så jag klarar mig, så har jag sodastreamat lite cider, Wohoo! Och dagens planer är att fota, fota, fota! Med Alice. Vi ska fixa tuppkam på mig, så ska jag ha såna där liggande bilder till headern, haha jag är en wannabe. Men hare bra!

Räddaren i Röven!

Räddaren i röven(citat från Hey Baberiba) ska fixa om designen imorgon,och kanske gå ut med Ellen, får se. Ge exempelpå hur det ska se ut?

Vad är värt att spara till?

Eller?






Earth Hour på G!

Ja, här hemma hos mig har man laddat upp inför Earth Hour. Sitter här med batteri i datan istället och cider/chocklad bredvid. Har släckat allt som är på stand by säger vi. Tvn och pappas data är det ändå som e på. Så har jag tagit mig äran att tända ljus och rökelser till Buddah :D Ha en trevlig kväll allihopa!

Oj oj Oj!

(Nu har jag visst inte bloggat på två dagar! Mitt fel)


Men ja. Idag ska jag nog inte göra något speciellt, kanske kolla ifall jag kan gå ut med Ellen. Det är faktiskt mysigt att gå ut med hundar. Speciellt stora! Liksom om man blir trött drar dom typ en haha. Ska till Elin idag verkade det som. De ska bli kul, har inte träffat henne på typ LÄNGE!

SATC

Jag har tråkigt, jag har inget att göra. Alla andra har åkt till Tandläkaren. Jag ska nog äta något i think. Det här är ett väldigt onödigt inlägg, men somsagt jag hade inget att göra.

mina framtida djur

Nu känner jag mig skit barnslig men aja.


Mopsen Maggan




Och råttorna Länna och Morgan

KPA pension

Ni vet den där reklamen? Den där Love e så gullig!

Pankakor med berg av grädde!

Åt middag nyss, och usch vad jag är mätt! Klarade bara av fyra pannkakor. Och i skolan klarade jag av 9(rekord). Fast våra hemma är lite tjockare också. Haha, i vår skola så brukar vi tävla om vem som kan är flest pannkakor, och andra har ju klarat av 14 st! Det är ju sinnesjukt! Men nu ska jag vara social med folket på msn och titta på tv, hejdå

Design

Det vart ju lite personligt, men jag arbetar fortfarnade med bloggen! Nu får det iallafall räcka för idag! Nu loggar jag in på den andra datorn.

Ny design snart

Ska mixtra om lite i bloggen nu. Måste starta den andra datan...

SES

Solen skikar fram

Var i ösmo för en stund sen. Hände inte så mycket, hoppades  på att jag skulle fågodis men det vart inte av. men vi köpte grädde och sylt så det betyder att vi ska göra pannkakor. Först var det meningen att det skulle bli våfflor men vi hittar inte vårt våffeljärn så pannkakor får väl duga. Hur mår alla idag?

+Folk lockas oftast till bilder så jag langar en.

09-03-24

Hejhej! Är hemma idag pågrund av att jag typ är sjuk. Hostade sönder halsen igår så det var ju lika bra att vara hemma.

Har precis ätit lunch-.- och klockan är kvart över nio. JAG ÄR SÅ BÄST! Så ska jag nog spela lite the sims 2! Wohoo. Det kommer nog inte bli så mycket skrivande idag eftersom att jag är hemmaa och här händer ingenting. Men jag kanske uppdaterar lite om hur det går för min gubbe. Kör på berättar läge, men jag kanske ändrar till frispel. HEJDÅ

Jag hatar snö!

När man tror att du längre inte ska snöa, så snöar det som bara den. Som tur e så har solen kommit fram och försökt smälta snön.

Men, idag är det ju måndag och då går man ju till skolan. Så var typ alla mina polare sjuka -.-. Så jag var ju nästan själv hela dagen, eller ja. Jag var med Veronica från tyskan till lunchen. Och att sitta sjäv på lunchen det är det värsta jag vet! Jag vill inte sitta med lärarna liksom. Sen apropå tyskan så ville min lärare snacka med mig i enrum, och jag trodde det var något allvarligt! Jag har väl inte gjort något dumt på internet igen(missuppfatta mig inte). Så ville hon bara snacka om tyskan med mig, shit asså jag trodde jag skulle börja gråta! Hon sa att Bo hade sagt att jag hade fått jättedåligt resultat på det senaste provet jämfört med mina andra prov. Då sa jag att jag inte tyckte om tyska för ditt o datt och min lärare sa att jag ska skita i läraren och fokusera på mina betyg istället, eller ja  typ så menade hon xD

STHLM

Var i stockholm idag med The Gangsterz! Det var en av dom bästa dagarna i mitt liv. Vår lilla Alice vart ebjuden att ta provfoton för Stockholms största modellagentur! Snacka om att jag började gråta! Haha, vart så stolt. Men bortsett det så har jag köpt hårfärg, fast det var inget rosa utan lila, Violet. Hoppas det ser bra ut :D Ska färga sen!

Jag suger med att uppdatera bloggen asså!

Nope, vart ingen sydpolen.

Det vart somsagt inget Sydpolen, :(

Men vi åkte och bowlade istället, det var väl kul, men det var saker som hände som vi aldrig mer ska snacka om. Så kom Eddie och hans gäng, men jag bara garvade och spelade xD

Ändrade planer: Jag åker till sydpolen istället!

HEjhej! Jag har märkt att jag bloggar mer när jag är ledig. Men aja.

Jag pallar inte åka oh bowla på torsdag så jag åker till Sydpolen istället(ett badställe) med Miss A, för Miss S vill inte hänga med. Men det kommer nog inte vara så många där pågrund av att det är nästan mitt i veckan, haha vad skönt! Man får en hel  simhall för sig själv! Mihihi :D

Frysa in i vintern Svettas in i Sommaren.

Ja, annars blir man sjuk! Jag tror jag har börjat bli det, har haft ont i huvudet hela dagarna dom senaste dagarna.
Så har jag druckit Bonaqua Citron Lätt kolsyrat, och den är goooood! Med eftertryck på gooood!

Jag har bestämt mig tror jag, jag SKA ha gladiator skor och flamingo pink. Funderade först på Lavender, men nej, ifall det skulle vara kvar någon gul liten fläck efter bleckningen så skulle det inte vara så snyggt.


Årets första vårväder i Sorunda

Imorse när jag tittade ut genom fönstret så såg jag äntligen mark! Eller gräs kanske man ska säga. Men det var ju dock inte  grönt grås utan mer brunt och jordigt. Men det är ju en början eller hur? :D

Idag var det söndag, och jag orkade verkligen inte gå upp! Kunde liksom inte somna förns ett-två i natt. Fast man vill ju inte bli anmäld för skolk så man blir ju tvungen att gå upp. Och idag var det tyska prov och jag "failade" helt totalt. Så var jag tvungen att skafsa med läraren för att få gå. Men egentligen så ska man ju göra det man klarar av på provet, liksom man får ju minusför fel också, så det var ju ingen ide. Usch, jag rent av hatar tyska lektionerna.

Det ljuva råa värdret

Var just ute och hämtade några Vhs filmer i garaget. Hade brist på något att göra. Så jag hämtade Tecknade Masken, Jurassic Park, Lilla sjöjungfrun och en thailändsk komedifilm! Kul eller hur? Så har jag varit och köpt godis, så nu ska jag ha mitt egna lilla mys när Emma och pappa ändå inte är hemma.

Vår Vacker Vår

När jag låg och "sov" imorse började jag höra svergies fåglar komma tillbaka till sverige! Och det betyder att våren börjar komma! Gud vad mysigt. Det är då man ska grilla korv vid stranden och röka vasspinnar! Neh, inte röka. Det är inte bra. Bara för det måste jag köpa varmkorv o bröd!

Huvudvärk!

Jag har huvudvärk och jag funderar på att sova lite till.

J*vla diskriminering

Bara för att man ska träffa en killkompis så får man visst inte åka. Det suger och det är diskriminering. Så ska jag jju titta efter lite saker på kicks ju! Jävla cp skit!

morgondagens planer:

Åka till nynäs o träffa MaxiBone!

F5

Asså, ni kan trycka på F5 ifall det är något fel eller ifall det kanske fortfarande är gårdagens senaste inlägg. Men det kanske  krånglar för mig bara. Men ni kan ju prova att trycka på F5 för säkerhetskull.

Angående Kissies "förebiler"

Läste nyss Kissies blogg, ni vet Dissar/Gillar listan?
Där står det om att det finns tjejer som "härmar" henne. Jag vart nästan besviken på Kissie. Jag läser henne blogg nästan varje dag och Blondinbellas. Och båda är i nästan samma ålder men det är en stor "mogenhetskillnad".  Och hon påstår att  folk härmar henne. Med det blonda håret och sminket. Vafan, det platina-blonda håret startade på Marilyn Monroes tid, och det var ju ganska länge sen, men om hon påstår att hon var först med det så måste hon vara otroligt gammal. Jag skulle vara fett stolt över mig själv ifall jag hade förebilder eller något liknande. Och Kissie fansen slickade röv rejält asså!
"De är då långt ifrån lika snygga som dig ;D" Sen att det finns 30+ som komenterat och hållt med Kissie, asså, jag är 14 år och fattar att det är omoget! Nej, jag orkar inte ta och spilla mer tid på det här.

Donuts recept

Vart lite sugen på donuts, så här har ni ett recept!

Tillagningstid totalt: 2 timer 40 min
Arbetstid: 10 min
Ingredienser: 18
pers.


10 g bakjäst
  
3/5 dl vatten 
4 dl minimjölk-
1 dl strösocker 
1 tsk bordssalt 
2 ägg 
75 g smör 
12 dl vetemjöl 
1 l olja 
 
Glasur:
75 g smör 
5 dl florsocker 
1 1/2 tsk vaniljsocker 
4 msk vatten 

Tillagning:
-Lös upp jästen i varmt vatten och låt det stå i 5 min. eller tills det börjar skumma.

-Blanda degvätskan med mjölk, socker, salt, ägg, smält smör och hälften av vetemjölet i en stor skål. Rör ihop det hela ordentligt med en träslev. Tillsätt resten av mjölet, 1 dl. i taget, tills degen inte klistrar fast i skålen längre. Knåda degen i 5 min. eller tills den är blank och elastisk. Lägg degen i en smord skål, täck över den och ställ den på ett varmt ställe tills den har jäst till dubbel storlek.

-Lägg upp degen på ett mjölat bakbord och kavla ut den till 1 cm. tjocklek. Skär ut degen till donuts. Låt donutsen jäsa till dubbel storlek på ett varmt ställe.

-Glasyr: Smält smör i en gryta. Rör i florsocker och vaniljsocker. Ta bort glasyren från värmen och rör i 1 msk vatten åt gången, tills glasyren är tunn men inte vattnig.

-Hetta upp olja i en gryta till 175°C. Låt donutsen glida ner i den heta oljan. Vänd på dem när de flyter upp till ytan. Stek dem på båda sidor tills de är gyllene och spröda. Låt dem rinna av på ett galler med papper under.

-Doppa donutsen i glasyren medan de fortfarande är varma.

Detalj i detalj

Neh,gud! haha, jag började garva åt det där "detalj i detalj". Haha, tänk er mig skriva om när jag skiter eller något?! Först kom det en klutt sen en till, och dom var bruna! Neh, haha. Nu fick jag ett gott skratt. Ska nog ändra texten i menyn så det inte låter så puckat.

Komentarer..

...värmer! Haha, loggade in och såg att jag hade fått tre koomentarer! Så gulligt.

Jag har planeringdag på torsdag, så det betyder att jag är ledig, kul eller hur?
Så då ska jag nog bowla med Miss S, Miss A, Blom, Jacob. Fast jag tänker ta med hemmagjord sushi, för att jag är så pank och såååååå snål xD

Design

Mixtrade lite mer med designen. Ska försöka fixa en header imorgon, ifall jag orkar detvill säga. Men nu orkar jag inte mixtra mer så jag ska äta lite nudlar.

Tandräls

Jag mår ganska dåligt idag. Sov över hos Miss S igår,vi var väl uppe till två fast vi rundade av vid ett. Det ända vi gjorde var ju att svulla och ha cam med några kompisar. Det var väl kul, men det kunde vara "kuligare" ifall jag hade varit 100% pepp på det. Sen vid sju på morgonen gick jag hem och sov.

Så var jag hos tandläkaren idag! Usch, tog en massa bilder. Rönken och vanliga. Det känns så obekvämt att vara hos tandläkaren för man ligger där och dom ser rakt in i ens näsa! Varför jag ens tänker på det. Men jag ska åka tillbaka om två månader med någon av mina föräldrar. Övertandläkaren som tittade på mina tänder verkade vara så "överklassig" på något sätt. Jag gillar sånna som tycker andra är mindre värda, jag menar ju inte att det är bara "överklassiga" ser ner på en, men när vi ändå är inne på ämnet.

Soyamjölk..

..är äckligt! Drack det nyss, fyfan säger jag bara! Det smakar som vatten med typ någe äckligt socker. Fast jag drack hellre det än icke-vego-mjölk för annars får jag ont i magen :)
Nu ska jag sminka mig och sen dra till skolan! Hejdå

Fucked Design

Som ni sr så har jag mixtrat lite med designen, men jag får inte riktigt till det! Fast imorgon ska jag ta wannabe famous blogg foton, ni vet när man är typ liggande. Får ser hur det blir.

Jaha, imorgon är det sovmorgon, skönt eller hur?! Till klockan tio! Sen på fredagen ska jag sova hos Miss S, vi ska h en liten minfest och typ dampa. Nej, nu måste jag dra från datan ett tag. Har lite dålig blodcirkulation till fingrarna så dom är kalla som is nu, hejdå!

Sugig torsdag :(

Idag var det torsdag och vi slutade fem över tre! Det suger lite granna faktiskt. Fast lektionerna föra lunch var ju lugnt värst! Först kl 8 så har vi en timmes tyska, och sen No o Svenska. Det värsta var ju solklart tyskan. Vill så gärna byta till franska! Det är nog något med läraren jag inte gillar, haha. Nu ska jag äta lite mer godis och bli tjock hejdå!

Oboyen är slut!

Man kommer hem från en lång lång dag och oboyen är slut! Hur klarar man sig då! Men jag tog istället vaniljsocker, kanel och mer vaniljsocker och varm mjölk, det funkar ju också märkte jag. Men det skulle vara godare med oboy. Ja, ikväll blir det sushi till middag, hemma gjord. Fast det var ganska gott sist. Idag ska vi prova på att göra sjögräsrullar! Det blir nog gott.

Renovering HT-09

När vi kommit hem från resan från thailand i sommar så ska vi börja renovera skabbstället till hus som vi har. Vi ska bygga två rum uppe på vinden(mitt rum, vardagsrum,toalett). Sen ska vårat nuvarande vardagsrum bli en matsal. Det kommer nog bli fint. Så får ju jag ett skit stort fönster i mitt rum, Mohaha! Så ska jag ha latte på väggarna och silver schablonerpå väggarna, vad det ska föreställa vet jag inte. Så är det planerat att jag ska få en 1,80 säng, och det kommer ju bli myschiigt! Jag använder ordet "så" otroligt mycket i det här inlägget. Men aja. Jag har sovmorgon imorgon, men jag tänker lägga mig tidigt ändå, så orkar duscha på morgonen sen. "Så" godnatt!

Godis!

Är inte godis det bästa som finns. Jag gillar antingen söt eller sur! Egentligen vet jag att det faktiskt inte innehåller något nyttigt i godis, fast nu vet jag inte ifall naturgodis är nyttigt, men det kanske är det. Min far försöker göra så att jag inte äter godis, ja, han försöker äckla mig,så som att säga att gele godisar innehåller njurar, de kanske det gör men jag har äti godis under hela mitt liv, och jag kommer fortsätta göra det.
Haha, jag är faktiskt ganska onyttig av mig. Jag äter oftast snabbmat, som köttbullar, potatisbullar, kebab, billys pizza, och jag mestandels bara frysta saker direkt från affären. Fast jag är ju nyttig när jag kan. Så när det finns grönsaker så gör jag kanske en sallad med potatis och räkor, sen ton med Rhode Island, det är faktiskt gott, liksom potatisen ersätter osten, fast man kan ju välja att använda feta ost.

Lite behind the scense:

Idag var det ju skola, inte så speciellt kul faktiskt. Så tog jag klackarna idag,det gick ganska bra att gå i dom. Jag borde faktiskt börja träna att gå i dom när jag är ledig så slipper jag skämma ut mig så mycket. Fast det spelar ju ingen roll, jag har ju skämt ut mig mest av mina kompisar. Man kan säga att jag har nästan alltid varit klassens wierdow. Men jag klarar ju mig, har man gått i samma skola i fem år klarar man två och ett halv år till, eller?

RSS 2.0